Новини
ДТП

На околиці Кам’янця-Подільського на смерть збили людину

“Прокляте” перехрестя на виїзді з Кам’янця-Подільського від моменту обіцянки влади встановити там світлофор (принаймні, так стверджують кам’янчани) забрало два людські життя. Містяни пишуть, що влада звинувачує у зволіканні зі встановленням світлофора поліцію, а очільника комунальної служби звільнили.

На виїзді з міста збили людину. В мережі ширяться обурення за обіцяні світлофори, – таке повідомлення з’явилося вчора під вечір в одній зі спільнот Кам’янця-Подільського.

До допису додали фото переписки щодо небезпечного перехрестя з міським головою Кам’янця-Подільського Михайлом Посітком (принаймні, про це свідчить доданий скрін). Автор поцікавився, коли на перехресті нарешті встановлять світлофор, який було обіцяно ще 5 травня поточного року.

Відтоді минуло вже 5 місяців, світлофора досі немає, як немає і двох людських життів.

Судячи з наступного скріну, три світлофори для встановлення на цьому перехресті закуплено, проте… дозволу на їх встановлення нібито не дає поліція. А очільник комунального підприємства (якого – не уточнено) через зволікання з розв’язанням проблеми позбувся посади.

Кам’янчанам міський голова порадив “смикати” обласне управління поліції, аби “спільно добитися погодження”. Така пропозиція кам’янчанам не дуже сподобалася:

Громада може вплинути, а мер ні? То це по-якому? Для чого тоді нам мер, якщо можна вирішити питання громадою!

Підтримую вас. Незрозуміло, чому мер не має належного впливу на цю ситуацію. Проте сидіти і чекати я не хочу, і мені цікаво почути коментар поліції також.

Аж страшно подумати, що буде, як через неділю переведуть годинник. Там просто немає попереджувальних знаків, що є село Слобідка-Гуменецька, що пішохідний перехід є, хто має це контролювати? Всі машини не їдуть, а летять з Хмельницької сторони.

І ще мають, що сказати владі кам’янчани з цього приводу:

Шо там? Коли поставите там світлофор, який вже дуже давно мали поставити там? Кожен раз тільки слова, дій немає. Круте керівництво міста!

Той пішохідний до самої сраки освітлюється) Особисто сам, їжджу з роботи щодня тудою, і ніфіга не видно там із-за того «освітлення» В нас не думають за людей і пішоходів. І в той час, коли їдеш, і тобі назустріч їде така ж машина з включеними фарами (що теж дає погану видимість), ти не можеш зреагувати належно, якщо перед тобою вибігає людина вся в чорному одязі, і при поганому освітленні…

На жаль таке не перший раз, а зараз почнеться зі світлом.., почуємо схожі відповіді..

Пане мер, як виборний “господар” міста, ви в короткі терміни маєте розв’язати нагальну ПРОБЛЕМУ, яка забирає людські життя. Або на цьому пішохідному (!!!) переході укладаєте “лежачих поліцейських”, або об’їзну поза містом. Тому що як по-вашому батьки мають водити дітей в дитсадок та відпускати дітей до школи, як усім добиратись до роботи, як ходити в магазин за продуктами.

До чого тут мер чи поліцаї. Якого… ходити там де не можна? В місті достатньо пішохідних і світлофорів. Пішоходні правила ПДР як для вас, так і водіїв однакові. Візьміть книжку і прочитайте. Дотримуйтеся їх і нічого не буде. А не як бидло кончене… Переходити там, де захотілось і коли захотілось.

Бо там пішохідний перехід. А бидло ти, що таке писати

Там пішохідний перехід. Я якраз їхала, як це сталося. Живу там, сама боюся тої ділянки, як водій і як пішохід. Ям там немає, летять з траси завжди… Недавно мою сусідку тільки похоронили, яку збили з іншої сторони на цьому ж місці. Це таке місце, з яким треба щось робити. Сама вночі їду і там видимість погана буває, летіти не треба.

Скільки ще людей повинно загинути, щоб зробили цей пішоходний перехід – безпечним для людей!!!!

Як уточнили у спільноті Kamianets PLUS, на виїзді з Кам’янця біля Лисогірки внаслідок зіткнення з автомобілем Ford загинув велосипедист.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook