Новини
Погода

Погода на 23 жовтня: хмарний день без опадів прогнозують на Хмельниччині

Про відновлення опалення мешканцям Хмельниччини поки що можна забути. Природа, як і минулого року, до останнього, на боці українців. Принаймні, прогноз на початок тижня та й на всі інші дні про це сигналізує. Синоптики обіцяють теплі дні без опадів. Небо буде хмаритися, подекуди можливі опади, але несуттєві.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 23 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +16, ввечері +11.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +17, увечері +13.

День буде хмарним – з самого ранку у Шепетівці небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +15, ввечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook