Новини
Кам'янець-Подільська міська

Пів мільйона гривень виділили у Кам’янці-Подільському на житлову компенсацію військовим

На 34-й сесії Кам’янець-Подільської міської ради депутати виділили 500 тисяч гривень на компенсацію військовослужбовцям по програмі «єОселя».

Днями в міській раді відбулася зустріч під головуванням заступника міського голови Олександри Шевчук з представниками банків, агенцій нерухомості та військовослужбовцями із забезпечення військовослужбовців та ВПО доступним житлом за державною програмою «єОселя».

Представники банків презентували основні вимоги до учасників програми: категорії осіб, які мають право на отримання пільгового кредиту; відповідність учасників вимогам програми та інше.

Особи, що мають статус УБД, ветерани війни та члени їхніх родин, сім’ї загиблих (померлих) ветеранів і захисників, громадяни, які отримали інвалідність внаслідок воєнних дій, інші громадяни, що потребують покращення житлових умов з 1 серпня 2023 року можуть взяти іпотеку, за ставкою 7% річних. З бюджету громади для військовослужбовців була передбачена компенсація в 10 % від першого внеску,повідомили у пресслужбі міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook