Новини
Офіційно

Третю ніч поспіль ворожі безпілотники атакували Хмельниччину

В ніч на 22, 23 та 24 жовтня на Хмельниччині, як і в низці інших областей України було неспокійно. Три ночі поспіль ворог намагається атакувати область ударними безпілотниками, які випускає з тимчасово окупованого Криму. Третю ніч поспіль на Хмельниччині чутно вибухи внаслідок роботи ППО.

Нагадаємо, в ніч на 22 жовтня БпЛА типу «шахед» “проривалися” до Старокостянтинова. Після цього у Міноборони Росії відзвітували про “успішне знищення авіаційних засобів ураження” на аеродромі. За інформацією Повітряних сил ЗСУ тієї ночі ППО на Хмельниччині збила 3 “шахеди”.

В ніч на 23 жовтня ворог атакував Україну 13 БпЛА типу «шахед» та одним безпілотником невстановленого типу. І знову на Хмельниччині лунали вибухи – знову працювала протиповітряна оборона.

З кожним разом повітряна тривога в Хмельницькій області тривала довше. Зокрема, в ніч на 24 жовтня, чекати відбою довелося понад дві години, адже один заблукалий “шахедний недобиток” (за інформацією моніторингових каналів) виявляли то біля Тернопільської, то біля Рівненської областей. Цієї ночі окупанти атакували Україну шістьома ударними БпЛА типу «шахед» з південного напрямку (Чауда, Крим). Усі випущені безпілотники було збито на території Хмельницької, Вінницької та Миколаївської областей, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Попередньо, на Хмельниччині внаслідок повітряної атаки не зафіксовано жертв та руйнувань. Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін подякував силам ППО за якісну роботу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook