Новини
Дозвілля

Як купити товари на Amazon і отримати їх в Україні

Amazon – найбільший інтернет-магазин у світі, на якому представлені десятки мільйонів товарів від тисяч перевірених продавців. Тут можна купити все що завгодно: одяг, взуття, смартфони, кухонну техніку, електроніку, книжки, ліки, фільми, програмне забезпечення та багато іншого. На відміну від eBay, на Amazon можуть продавати товари лише перевірені компанії. Це гарантує якість продукції та надає покупцям повноцінний захист від шахраїв.

На теперішній час пряма доставка з Amazon в Україну неможлива. Компанія хоче додати її, але наразі лише декілька продавців відправляють товари до нашої країни. Але це не проблема — ви завжди можете скористатися послугою Mail Forwarding від компанії EasyXpress. Завдяки цьому можна купляти різноманітні товари у будь-яких магазинах Америки. Більш того, це ще й вигідно. Річ у тім, що доставка з Amazon американською поштою дуже дорога. Наприклад, за пересилання кілограма товару стягують близько 100-120 доларів. А в EasyXpress за цю ж вагу авіапоштою заплатите лише 8,95 долара, а морем — усього 4,99.

Переваги покупок на Amazon

У чому саме полягає вигода купівлі товарів на Амазоні? Розглянемо найбільші плюси:

  1. Вигідні ціни, особливо в період розпродажів. Знижки можуть сягати 50-80%. Завдяки цьому ви зможете купувати продукцію значно дешевше та зекономити родинний бюджет.
  2. Величезний асортимент, в тому числі ексклюзивних товарів. На Амазон продається дуже багато всього, чого ви не знайдете у вітчизняних інтернет-магазинах.
  3. Гарантія якості. Всі продавці проходять перевірку, тому ви не зустрінетеся з шахраями. Більш того, Амазон дбає про покупців та пропонує їм захист. Гроші не надходять продавцю до підтвердження отримання товару.

Також до плюсів можна віднести й те, що на американському ринку присутні тільки якісні товари. Вони проходять різноманітні перевірки та виготовляються на ліцензійних підприємствах.

Як зробити замовлення

Щоб купляти на Амазон, вам потрібно:

  1. Зареєструватися на EasyXpress та отримати адресу для доставки в США. Це буде склад, який розташовано в Делавері.
  2. Виберіть та оплатіть товар, вказавши отриману у EasyXpress адресу. Платити можна звичайними банківськими картками.
  3. Отримайте від Amazon трек-номер та зареєструйте його в EasyXpress. Це можна зробити через особистий кабінет.

Коли посилка прибуде на склад в США, оберіть способи доставляння в Україну. Це може бути море чи авіапошта. Забрати свій товар ви зможете на терміналах Нової Пошти чи в офісі у Києві.

Скільки займає весь процес? Ваше замовлення буде йти по Америці приблизно 2-3 дні. Після цього його оброблять на складі та вишлють в Україну. Якщо ви виберете авіадоставку, то посилка прибуде в країну приблизно через 4-7 днів. Потім вона пройде митницю та попаде на склад в Києві. Далі її оброблять та перешлють вам Новою Поштою. Весь процес займе близько двох тижнів. Якщо ви виберете доставляння морем, то процедура займе близько 4 тижнів. При цьому ви зможете зекономити — такий варіант підходить для великих товарів (автозапчастини, музичні інструменти, побутова техніка тощо).

Таким чином, за допомогою EasyXpress можна без проблем купити будь-які товари на Amazon та отримати їх в Україні швидко, недорого та надійно. Це чудова можливість придбати якісну продукцію за вигідними цінами.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook