Новини
ДТП

За кілька годин у Хмельницькому сталося 6 ДТП (ФОТО)

Ще з ночі у Хмельницькому задощило, і на ранок наслідки дали про себе знати. За кілька годин у місті зафіксували понад пів десятка дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких, ймовірно, є постраждалі. І це лише ті, про які повідомили у соцмережах.

Перша ДТП сталася у мікрорайоні Гречани (який, нагадаємо, сьогодні протягом дня буде без водопостачання). На вулиці Олімпійській один легковик “наздогнав” іншого. Попередньо, без постраждалих.

Аналогічна ДТП сталася на перехресті вулиці Бандери та проспекту Миру.

На вулиці Свободи водій легковика в’їхав у стовп.

На Вінницькому шосе, біля автовокзалу №1 автомобіль в’їхав у дерево. Тут, ймовірно, не обійшлося без постраждалих – на місці ДТП була “швидка”.

На вулиці Прибузькі внаслідок зіткнення двох автомобілів дещо ускладнився рух, оскільки транспортні засоби перегородили частину дороги.

Ускладнений рух транспорту був також на вулиці Кам’янецькій, де один з водіїв, схоже, також не витримав потрібну дистанцію.

У патрульній поліції Хмельниччини нагадали, як керувати автомобілем у негоду, щоб не було так, як вище на фото:

  • увімкніть ближнє світло фар;
  • дотримуйтесь безпечної дистанції та інтервалу між транспортними засобами;
  • дотримуйтесь безпечної швидкості руху;
  • не робіть різких маневрів, якщо виникла необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово;
  • якщо дощ такої сили, що ви втрачаєте з поля зору транспорт, який їде попереду, зупиніться на узбіччі й обов’язково ввімкніть аварійну сигналізацію.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду та потребує допомоги, не залишайтеся осторонь. У разі потреби телефонуйте 102,додали у патрульних.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook