Новини
Офіційно

У Нетішині провели засідання координаційного штабу з ліквідації наслідків ворожої атаки

За дорученням першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська провела у Нетішині засідання координаційного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася внаслідок російської терористичної атаки 25 жовтня.

В ході засідання начальник Нетішинської міської військової адміністрації Григорій Олендра та міський голова Олександр Супрунюк проінформували про стан справ та роботу, яка ведеться з подолання завданих збитків на території Нетішинськоі МТГ.

Окремо було заслухано доповіді представників ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ГУ Національної поліції та ХАЕС. Оксана Вжешневська наголосила, що дуже важливо, аби мешканці постраждалих домоволодінь були обізнані в питаннях надання матеріальної допомоги, зокрема і за системою «єВідновлення».

В рамках візиту, посадовці відвідали окремі житлові будинки та поспілкувалися з господарями, аби особисто оглянути як ведуться відновлювальні роботи на обʼєктах, що зазнали руйнування.

В ОВА повідомляють, що у Нетішинській МТГ створена та працює ремонтна мобільна бригада для допомоги вразливим верствам населення. Комісія працюватиме до тих пір, доки не буде проведене обстеження всіх пошкоджених будівель (квартир, приватних житлових будинків та нежитлових, будівель на території промислової зони і. т. ін). Комісія планує завершити роботу з обстеження пошкоджених об‘єктів до 1 листопада.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook