Новини
Офіційно

Голова Хмельницької обласної ради бере участь у зустрічі світових лідерів

Сьогодні у Лондоні розпочалася зустріч світових лідерів в рамках діяльності міжнародної спільноти «Альянс за відповідальне громадянство» (ARC). У заході бере участь голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Велика зустріч, яка триватиме впродовж трьох днів, об’єднала понад тисячу політичних, ділових і культурних лідерів з Європи, Великобританії, Австралії та Сполучених Штатів Америки.

Перед учасниками заходу виступлять провідні спікери світу, а саме:

  • старші міністри уряду Великобританії Кемі Баденок і Майкл Гоув, члени парламенту Міріам Кейтс, баронеса Страуд і депутат Денні Крюгер;
  • колишні прем’єр-міністри Австралії Джон Говард, Скотт Моррісон і Тоні Ебботт, колишній віце-прем’єр-міністр Джон Андерсон, тіньовий скарбник Ангус Тейлор і тіньовий міністр оборони Ендрю Хасті.
  • спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон, колишній спікер Кевін Маккарті, сенатор Майк Лі та кандидат у президенти США від Республіканської партії Вівек Рамасвамі;
  • громадські інтелектуали та лідери думок доктор Джордан Б.Петерсон, професор Найл Фергюсон, Енді Холдейн, Том Холланд, Джонатан Гайдт, Майкл Шелленбергер, Аян Хірсі Алі, Ос Гіннесс, Бйорн Ломборг, Мері Гаррінгтон, Луїза Перрі, Уоррен Фаррелл і професор Скотт Тінкер;
  • лідери бізнесу Магат Вейд, сер Пол Маршалл і баронеса Моріссі.

Міжнародна спільнота «Альянс за відповідальне громадянство» (ARC), яка нещодавно заснована, зосереджена на об’єднанні лідерів думок і практиків з політичного, ділового та культурного секторів для обговорення проблем, з якими стикається західна цивілізація, та напрацювання практичних рішень щодо них.

Зокрема, під час зустрічі буде обговорено широкий спектр важливих тем, що стосуються майбутнього інституту сім’ї, пошуку та впровадження доступних джерел енергії, розвитку вільного підприємництва, піклування про навколишнє середовище, здійснення управління на основі моральних цінностей. ARC є міжнародною спільнотою, яка будує бачення кращого світу для кожного громадянина, повідомили у пресслужбі обласної ради.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook