Новини
Здоров’я

Професійна косметика – головний секрет здорової шкіри

У сучасному світі ми можемо зустріти косметику для догляду за шкірою на полицях кожної аптеки та навіть продуктового магазину. Незліченна кількість варіантів кремів, сироваток, гелів та лосьйонів, що обіцяють швидкий ефект та гарантоване покращення стану шкіри вже за кілька тижнів, просто зводять з розуму. Здається, цілого життя не вистачить на те, аби спробувати всі ці засоби та врешті виокремити насправді дієві.

Таке різноманіття косметики змушує жінок бути обізнанішими. Сьогодні все більше клієнтів цікавляться складом продукту, аби придбати насправді дієві засоби для вирішення конкретних завдань. Жінки усвідомлюють, що лише професійна косметика, яку використовують та радять косметологи, містить насправді дієві та високоефективні компоненти. Чим же вона відрізняється від решти відомих та не дуже засобів?

Якість професійної косметики

Не можна стверджувати, що «непрофесійні» засоби гарантовано вам нашкодять. Насправді деякі з них можуть містити зволожувальні компоненти, допомагають досягти деякого покращення стану шкіри. Проте в порівнянні з ними професійна косметика набагато виграє завдяки:

  • суворому контролю якості. Кожен продукт проходить обов’язкове тестування на відповідність найвищим стандартам ефективності та безпеки;
  • клінічним випробуванням. Косметичні засоби перевіряються, щоб переконатися, що вони відповідають обіцянкам виробника;
  • якісні інгредієнти. Їх відбирають за критеріями впливу на стан шкіри, враховуючи стабільність та інтенсивність дії;
  • унікальні формули. Завдяки наявності власних лабораторій професійні бренди створюють особливі продукти, що не мають точних аналогів;
  • безпечний склад. У ньому ви не знайдете синтетичних ароматизаторів, токсичних продуктів нафтоперероблення чи шкідливих консервантів.

Отже, професійні засоби дозволяють швидше досягти бажаного результату та здатні комплексно впливати на стан шкіри. Регулярне правильне застосування може допомогти позбутися навіть суттєвих недоліків.

Чому варто звертати увагу на активні інгредієнти в складі професійної косметики

Активні інгредієнти – це саме ті складові продуктів догляду за шкірою, які забезпечують переваги, рекламовані на етикетці. Саме вони роблять рецептуру ефективною. Найпоширенішими та найвідомішими з них є:

  • ретинол для прискорення процесів регенерації, звуження пор та себорегуляції;
  • гіалуронова кислота для зволоження на клітинному рівні;
  • кислоти для злущення та оновлення шкіри;
  • вітамін С для освітлення, підвищення еластичності судин та боротьби з вільними радикалами.

У професійних продуктах для догляду за шкірою зазвичай використовуються підвищені концентрації активних інгредієнтів медичного рівня. Саме тому деякі з таких засобів призначені лише для салонного використання під наглядом косметолога. Відвідайте консультацію, перш ніж купувати професійні продукти для домашнього догляду. Косметолог може надати більше інформації про ваш тип шкіри та її потреби в певний момент. Фахівець підбере професійний догляд з огляду на стан здоров’я та мету клієнта. Такий підхід до придбання косметики допоможе вам швидше досягти бажаного результату та не розчаровуватися, купуючи щоразу недешеву, проте недостатньо ефективну косметику.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook