Новини
Погода

Погода на 1 листопада: на Хмельниччині обіцяють дощ і холод

Листопад принесе на Хмельниччину прохолодну погоду. Синоптики прогнозують дощі по всій території області – переважно у нічний час. Стовпчики термометрів опустяться на 5-9 градусів. Такою погода буде до кінця тижня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 1 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі дощ, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Уночі, можливо, пройде сильний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +13, ввечері +7.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Уночі, можливо, пройде сильний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +13, увечері +7.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вночі +11, вдень +13, ввечері +8.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook