Новини
Погода

Погода на 2 листопада: на Хмельниччині прогнозують туман

Температура на Хмельниччині продовжує знижуватись. Якщо вдень буде ще досить комфортно, то вночі стовпчики термометрів впадуть до +5. Опадів на завтра синоптики не прогнозують. Місцями буде туман.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 2 листопада, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний з переходом вдень на південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів. Температура повітря вночі +5, вдень +14, ввечері +8.

Хмари, що з’являться на небі у Кам’янці-Подільському вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +14, увечері +9.

Перша половина дня у Шепетівці буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +14, ввечері +8.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook