Новини
Кримінал

У Хмельницькому майже до 7 років ув’язнення засуджено торговця наркотиками

У Хмельницькому майже до 7 років ув’язнення засуджено торговця синтетичними наркотиками. Суд визнав винним 19-річного жителя м. Городок у придбанні та зберіганні з метою збуту небезпечних наркотиків PVP та амфетамін й засудив його до 6 років 9 місяців ув’язнення.

У травні цього року оперативники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з колегами із УСБУ за процесуального керівництва прокуратури викрили зловмисника, який приїхав до Хмельницького спеціально щоб виконати роботу по збуту наркотиків шляхом «закладок».

Слідчі Хмельницького райуправління поліції під час обшуку у квартирі, яку винаймав підозрюваний, вилучили великий пакунок з речовиною білого кольору, а також ваги та фасувальні пакети.

Експертиза показала, що вилучена речовина – небезпечний синтетичний наркотик PVP в особливо великих розмірах.

Поліцейські також знайшли близько 10 «закладок» з амфетаміном, які зловмисник встиг уже розкласти по місту.

Суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 19-річного молодика винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України і засудив його до 6 років 9 місяців позбавлення волі з конфіскацією належного майна, окрім житла.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook