Новини
Офіційно

В ОВА розповіли про ліквідацію наслідків ворожої атаки на Хмельниччину

На Хмельниччині триває ліквідація наслідків ворожої атаки, яка відбулася 25 жовтня. Про це детально розповів Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Вже тиждень поспіль ворог обстрілює Хмельниччину. Так, минулого тижня, 25 жовтня, під час одного з таких обстрілів постраждали люди, пошкоджено житлову і нежитлову інфраструктуру в Шепетівському районі. З числа постраждалих троє людей залишається в лікарні. Їм надається медична допомога.

Щодо відновлення пошкодженого майна, зазначу, що вже понад половина пошкоджених об’єктів житлової та соціальної інфраструктури повністю або частково відновлено. Працюють ремонтні бригади в кожній громаді. Працюють також комісії , які фіксують пошкодження, актують ці пошкодження, щоб в подальшому за цією документацією було виплачено компенсацію за програмою “Є-відновлення”.

Нашими міжнародними партнерами протягом останніх двох днів було здійснено оглядові візити в постраждалі громади, було оглянуто пошкоджену житлову і нежитлову інфраструктуру, і вже незабаром буде надано необхідну допомогу. Тому ми продовжуємо працювати відповідально, кожен на своєму місці, у відновленні пошкодженого майна, підтримуємо і допомагаємо нашому війську і віримо в нашу якомога скорішу перемогу.

Дякую усім за підтримку. Слава Україні!йдеться у відео очільника області.


PR
Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook