Новини
Інфраструктура

Один з мікрорайонів Хмельницького протягом дня буде без води

Вкотре за останні кілька тижнів хмельницькі комунальники запланували аварійно-відновлювальні роботи на водогоні у Гречанах. Мешканці мікрорайону не дуже задоволені тим, що вкотре на цілий день залишаться без води. У водоканалівців на необхідність проведення таких робіт та “зневоднення” мікрорайону є пояснення.

Вчетверте за останній місяць (не календарний) Гречани сьогодні, 2 листопада, на 7 годин залишаться без водопостачання. Комунальники попередили про необхідність проведення аварійно-відновлювальних робіт, які триватимуть, орієнтовно, з 10.00 до 17.00. Хмельничани, які мешкають у Гречанах, не дуже задоволені такими новинами та в коментарях обурюються:

Все літо було в погоді, а щось робити надумали тільки зараз, вже сто разів можна було все поробити, ви знущаєтесь з людей? Чого так скромно, давайте вже все місто перекрийте і насолоджуйтесь своєю “владою”.

Проте не варто думати, що перекривати воду чималому мікрорайону – то така забаганка водоканалу, аби зробити життя хмельничан дискомфортним. Принаймні, на початку жовтня комунальники пояснювали необхідність відключення всього мікрорайону так:

Одна з головних робіт водоканалу цьогоріч – реконструкція ділянки водопроводу по вулиці Шухевича. Аварійна ділянка водопроводу із чугунних труб діаметром 400 мм експлуатувалася з 1985 року. Саме тому потребувала частих ремонтів, що призводило до надмірних витрат на експлуатацію. Це було економічно не вигідно для водоканалу та зовсім незручно для людей, котрі живуть на Гречанах. Протяжність нового водопроводу – 95,0 м.п.

Щоправда, тоді ж повідомили, що ці роботи ось-ось закінчать, бо залишився “останній ривок”. Що тепер спричинило необхідність відключення всього мікрорайону від водопостачання – у водоканалі поки не пояснюють.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook