Новини
Суспільство

Колишній воєнком Хмельниччини загинув на Запорізькому напрямку

Про загибель колишнього керівника Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимира Возного повідомив голова Кам’янець-Подільської районної ради.

Як повідомив Михайло Сімашкевич, полковник Володимир Возний загинув сьогодні, 3 листопада, вранці, під час бойового зіткнення на Запорізькому напрямку в результаті бомбового удару.

Ще пару тижнів тому бачилися, спілкувалися, чаювали. Веселий хлопець, добряк, надійний друг, вправний та сміливий воїн. Це великий шмат болю в моє серце. Мені тебе бракуватиме, друже! Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять Герою,написав Михайло Сімашкевич.

Володимир Возний народився на Дунаєвеччині, вищу освіту здобував у Кам’янці-Подільському та Києві. Служив у 128-й окремій механізованій дивізії та в 50 окремому інженерно-саперному батальйоні. У 2014 році брав участь у неоголошеній війні на Донбасі. Має відзнаки Збройних сил України. З 2006 року очолював різні відділення військових комісаріатів на Хмельниччині. До того, як обійняти посаду начальника Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Володимир Возний з 2015 року очолював військовий комісаріат у Кам’янці-Подільському.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook