Новини
Офіційно

У Хмельницькій ОВА визначилися з компанією, що допомагатиме контролювати витрачання бюджетних коштів

З метою налагодження роботи з моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів між Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та ТОВ «Ю-КОНТРОЛ» підписано Меморандум про взаємодію і співпрацю.

Основною метою Меморандуму є вжиття спільних заходів у сфері здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також виявлення потенційних та реальних інформаційних загроз у сфері національної безпеки та оборони.

ТОВ «Ю-КОНТРОЛ» є провідним постачальником рішень для відкритого доступу до інформації про бізнес та осіб. Компанія надає широкий спектр послуг, включаючи перевірку контрагентів, моніторинг діяльності бізнесу та аналіз фінансової звітності, повідомили у Хмельницькій ОВА.

YouControl – аналітична система, що з понад 50 джерел формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел. Система дозволяє бізнесу перевіряти своїх партнерів.

Нагадаємо, У Хмельницькій області запрацювала робоча група забезпечення прозорості та підзвітності діяльності публічних органів влади. Одним із пріоритетних завдань робочої групи стане моніторинг об’єктів, на відбудову яких спрямовані кошти з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook