Новини
Інфраструктура

У Нетішині врятували ялинку, повалену буревієм (ФОТО, ВІДЕО)

У Нетішині на Хмельниччині розгорнулася ціла операція з порятунку ялинки, яка минулими вихідними була повалена буревієм поблизу будівлі місцевого палацу культури. Адміністрація комунального закладу не змирилась з такою втратою та прийняла рішення висадити це дерево знову та закріпити його тросами.

На минулих вихідних під час буревію була повалена красуня-ялинка біля будівлі КЗ “Палац культури міста Нетішина”. Адміністрацією закладу було прийняте рішення висадити дерево знову та закріпити його тросами.

Щиро вдячні генеральному директору ВП ХАЕС Андрію КОЗЮРІ, заступнику генерального директора ВП ХАЕС із персоналу Богдану ШМИГЕЛЬСЬКОМУ, начальнику транспортного цеху ВП ХАЕС Олександру САХНЮКУ за надання транспорту та директору КП НМР «Благоустрій» Віктору КОНДРАЦЬКОМУ за надану технічну допомогу.

Окрема подяка водію автокрану Олександру ТКАЧУКУ та чоловічому колективу Палацу культури, які приклали чимало зусиль щоб не дати дереву загинути, а продовжувати милувати своєю красою жителів та гостей міста, – йдеться в повідомленні адміністрації Палацу культури міста Нетішина.

Цілих три відео про те, як саме рятували ялинку, опублікували на сторінці комунального закладу у фейсбуці.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook