Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому обрали нового оператора електронних квитків

З наступного року обслуговуванням системи електронних квитків у Хмельницькому опікуватиметься нове підприємство. Конкурс на предмет визначення оператора електронного квитка у громадському транспорті відбувся сьогодні, 6 листопада. Згідно з конкурсними вимогами валідатори мають бути такими, які можуть приймати платежі картками, квитками і телефонами.

Для участі у конкурсі подали документи троє претендентів. Переможцем конкурсу визнано товариство з обмеженою відповідальністю «СІТІ КАРД СИСТЕМ» (м. Луцьк), яке за власний кошт встановить та налаштує все необхідне обладнання, – повідомив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Саме це підприємство починаючи з 01.02.2024 розпочне впровадження електронного квитка, GPS-навігації та розкладів руху, що для зручності мешканців та гостей міста буде реалізовано в одному мобільному додатку. Додатково для зручності та безпеки пасажирів в транспортних засобах будуть встановлені системи сповіщення пасажирів та камери відео спостереження за кошти переможця конкурсу.

Електронні квитки, які видані чи придбані раніше будуть функціонувати у новій системі,наголосив заступник міського голови.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook