Новини
Офіційно

Членам сімей загиблих Героїв на Хмельниччині вручили державні нагороди

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін вручив високі державні нагороди рідним трьох загиблих Героїв з Хмельниччини.

Звертаючись до родин військовослужбовців, посадовець висловив щирі співчуття та відзначив неоціненний внесок, який вони зробили, захищаючи суверенітет та цілісність нашої держави.

Немає таких слів, які б могли втамувати горе рідних. Жодна нагорода не полегшить біль втрати батька, сина, чоловіка чи брата, але вона є ще одним свідченням мужності та відваги наших захисників, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави та за кожного з нас. Імена наших незламних захисників навіки вписані в історію нашої держави, – звернувся до родин загиблих посадовець.

Так, згідно з Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденами “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено:

  • Любімова Олександра Олександровича,
  • Венгера Віктора Петровича.

Медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно) нагороджено Барана Юрія Анатолійовича.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook