Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині ремонтують дороги, які не відновлювались впродовж останніх років

Дорожники Хмельниччини підвищують рівень безпеки дорожнього руху: працюють над ліквідацією ямковості на дорогах Н-, Т-значення. Від минулого тижня робота бригад підрядників зосереджена над ліквідацією аварійної ямковості ділянок доріг, які не відновлювались капітально впродовж останніх років.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури працюють на наступних маршрутах:

  • Н-03 Житомир – Чернівці поблизу сіл Григорівка, Веселівка, Пашутинці виконуємо аварійний ямковий ремонт;
  • Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів, поблизу Пашуків зрізаємо напливи, ліквідовуємо руйнування покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю на шляхопроводі і підходах до нього;
  • Т 23-02 Чернелівка – Городок – Смотрич: ділянка Педоси – Водички, усуваємо аварійну ямковість;
  • Т-23-18 Старий Остропіль – Вовковинці, поблизу Грушковець ліквідовуємо вибоїни.

До нашої Перемоги повноцінне відновлення доріг регіону призупинене, адже пріоритетом держави наразі є підтримання та зміцнення оборонного потенціалу. Відтак працюємо над покращенням безпеки дорожнього руху в межах експлуатаційного утримання.

Безперебійне та безпечне курсування транспорту автошляхами державного значення є ключовою складовою у забезпеченні сталого функціонування логістики країни у період війни. Навіть в умовах воєнного стану та суттєвого обмеженого фінансування дорожнього господарства, намагаємося підтримувати на достатньому рівні експлуатаційні характеристики мережі доріг державного значення Хмельниччини. Працюємо переважно на основних логістичних маршрутах руху гуманітарних вантажів, та маршрутах, які працюють над забезпеченням потреб війська.

При цьому, зауважуємо, що економія жодним чином не впливає на якість виконуваних робіт, адже лабораторія з контролю якості виробництва Служби відновлення У Хмельницькій області систематично здійснює контроль якості асфальтобетонної суміші, яка використовується для аварійних робіт, – йдеться в дописі.

Дорожники звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що роботи тривають без зупинки руху транспортного потоку, тому просять водіїв не нехтувати правилами безпеки дорожнього руху у місцях проведення дорожніх робіт, завчасно знижувати швидкість автомобіля, дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook