Новини
Офіційно

Три інтернати на Хмельниччині отримали гуманітарну допомогу (ФОТО)

Днями ще три обласних інтернатних заклади отримали в гуманітарному штабі Хмельницької обласної ради інвалідні візки, які надали як гуманітарну допомогу представники Всеукраїнської благодійної організації «Українська Федерація Продовольчих Банків” (керівник – Дмитро Стегнієнко) у співпраці з посольством України в Японії та Надзвичайним і Повноважним Послом України в Японії Сергієм Корсунським.

Інвалідні візки – дороговартісна гуманітарна допомога. На українських сайтах товарів для здоров’я та реабілітації вартість одиниці подібного товару коливається від 5,5 до понад 20 тисяч гривень. Поряд з тим, в інтернатних закладах, де перебуває чимало осіб з обмеженими фізичними можливостями, існує гостра потреба щодо використання інвалідних візків. Саме тому такий вид гуманітарної допомоги від благодійників є необхідним та суттєвим ресурсним доповненням до матеріальної бази закладів, – наголошують у Хмельницькій обласній раді.

Цього разу інвалідні візки відправлено у Виноградівський психоневрологічний інтернат, комунальний психіатричний заклад «Мілівецький психоневрологічний інтернат» та Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці у кількості відповідно до потреб зазначених закладів.

Нагадаємо, минулого тижня гуманітарну допомогу також отримав Мазниківський будинок-інтернат.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook