Новини
Погода

Погода на 11 листопада: на Хмельниччині знову прогнозують дощ

Вихідні на Хмельниччині розпочнуться дрібним дощем. Опади синоптики прогнозують по всій території області. Крім того, протягом усього дня буде похмуро та вітряно. Подекуди пориви вітру будуть дуже сильними (I рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 11 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вітер південний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Вранці йтиме дрібний дощ, який вдень може посилитися, але до приходу вечора він повинен припинитися. Температура повітря вночі +7, вдень +10, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі +8, вдень +11, увечері +6.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий сильний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +8, вдень +9, ввечері +6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook