Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому повідомили про замінування однієї зі шкіл міста

Повідомлення про ймовірне замінування ліцею №17, що у центрі Хмельницького, поширили у соцмережах. У поліції інформацію підтвердили. Наразі біля навчального закладу перебувають правоохоронці та інші екстрені служби.

За інформацією Суспільного, повідомлення про ймовірне замінування навчального закладу надійшло правоохоронцям під час повітряної тривоги, яка триває вже майже три години через перебування у повітрі ворожого МіГ-31.

За словами речниці головного управління Нацполіції у Хмельницькій області Інни Глеги на території ліцею перебувають вибухотехніки, поліція та кінологи, які оглядають приміщення навчального закладу та прилеглі території.

Фото з місця події поширили у соцмережах.

З ліцею евакуювали вчителів та дітей. Перевірка повідомлення може тривати декілька годин.

Тим часом станом на 13.35 у соцмережах також повідомляють, що “мінувальника”, ймовірно, вже знайшли.

Зі слів очевидців, на місце прибули сапери. З’ясувавши, що повідомлення неправдиве, вони почали шукати жартівника. Той витягнув сімку з телефону, тому додзвонитися йому не могли. Після опитування школярів, порушника все ж відшукали та виписали штраф 5000 грн. Також йому загрожує відрахування з ліцею

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook