Новини
Погода

Погода на 14 листопада: дощ з мокрим снігом прогнозують на Хмельниччині

Щось схоже на початок зими обіцяють завтра синоптики мешканцям Хмельниччини. Принаймні, крім вже звичного дощу в повітрі може подекуди пролітати сніг. Щоправда, побачать його не всі, адже такі опади прогнозують вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 14 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці піде дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вночі +3, вдень +9, ввечері +6.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний дощ, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +10, увечері +6.

У Шепетівці похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Вранці, можливо, пройде дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі +2, вдень +8, ввечері +7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook