Новини
Кримінал

Продавчиня наркотиків, яка робила “закладки” на території Хмельниччини, може сісти за ґрати на 12 років

Розповсюджувачка синтетичних наркотиків мандрувала областю та робила “закладки” у Шепетівці, Славуті та Хмельницькому. Саме в обласному центрі її затримали правоохоронці, коли здійснювали патрулювання містом. Досудове розслідування щодо незаконного придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчиненого повторно, завершене, матеріали справи передано до суду.

У поліції Хмельницької області нагадали обставини справи. Затримали закладницю синтетичних наркотиків PVP, амфетаміну та інших, у червні минулого року на проспекті Миру у Хмельницькому. У жінки при собі було 330 згортків з амфетаміном, мефедроном та PVP. Те, що речовина, яка зберігалася у пакунках, є наркотичною, підтвердила експертиза.

Під час слідства правоохоронці встановили, що “працювала” зловмисниця не лише у Хмельницькому, Славуті та Шепетівці, а й у навколишніх населених пунктах.

За незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних речовин зловмисниці загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook