Новини
Погода

Погода на 16 листопада: дощ вночі знову обіцяють на Хмельниччині

Дощі на Хмельниччині стають звичним явищем – синоптики прогнозують їх тепер майже щодня. Це, ймовірно, впливає зокрема на ситуацію на дорогах, дорожньо-транспортні пригоди стають масовим явищем і ускладнюють життя як учасникам дорожнього руху, так і правоохоронцям та медикам, яким доводиться виїздити на місця автопригод.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 16 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: протягом доби 1-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +3, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі +5, вдень +5, увечері +3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Температура повітря вночі +3, вдень +2, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook