Новини
Погода

Погода на 17 листопада: на Хмельниччині обіцяють мороз і дощ зі снігом

На зміну дощам прийде сніг. На Хмельниччині синоптики прогнозують мороз на ніч та ранок, дощ зі снігом увечері. Крім того, по всій території області завтра буде вітряно. Дорожники застерігають водіїв терміново змінити автомобільні літні шини на зимові, хто ще цього не зробив, і дотримуватись безпечної дистанції.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 17 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: протягом доби 1-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вночі -1, вдень +5, ввечері +2.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +1, вдень +6, увечері +4.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень +4, ввечері +2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook