Новини
Надзвичайні події

Ранковий обстріл Хмельниччини: є пошкодження і травмований

Під час відбиття вранішньої атаки ворога травмовано мешканця Хмельниччини. Також пошкоджено вантажівку, дах і вікна кількох будівель, а також ємності для зберігання олійних матеріалів.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, додавши, що збитки наразі встановлюються.

За повідомленням Повітряних Сил, в ніч на 16 листопада рашисти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 18-ма ударними БпЛА типу «Shahed». В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено 16 ворожих безпілотників і одну керовану авіаційну ракету Х-59.

В результаті успішної бойової роботи силами та засобами ППО повітряного командування ”Захід” було знищено 15 ударних БпЛА “Shahed-136/131” в зоні відповідальності.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону Єдині новини зазначив, що ворог змінив тактику: замість нічної пори атакував дронами територію України БпЛА зранку. Ігнат пояснив, що зазвичай росія запускає безпілотники з 22:00 до 3 – 4 години ночі. Ще раніше ворог завдавав ударів вдень, що полегшувало роботу українській ППО.

Також сьогодні росії знову вдалось атакувати теплоелектростанцію ДТЕК у прифронтовому регіоні. На ТЕС серйозно пошкоджено обладнання. Без світла та води залишився один з населених пунктів поруч зі станцією. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook