Новини
Погода

Погода на 18 листопада: погіршення погодних умов очікують на Хмельниччині

Мешканців Хмельниччини попередили про переміщення активного західного циклону, внаслідок чого у суботу можна очікувати дощу з мокрим снігом, налипання мокрого снігу та утворення нестійкого снігового покриву. На дорогах можлива ожеледиця. Ускладнення погодних умов відповідає І (жовтому) рівню небезпечності.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, електропостачання та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, – йдеться в оперативній інформації Хмельницького обласного центру з гідрометеорології.  

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 18 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, сніг та мокрий сніг, місцями значний; місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі очікується дощ, якому вранці на зміну прийде дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1, вдень +4, увечері +2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Уночі йтиме дрібний дощ зі снігом. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі 0, вдень +2, ввечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook