Новини
Суспільство

Одна з п’яти пожеж на Хмельниччині виявилася летальною (ФОТО)

Протягом доби рятувальники Хмельниччини ліквідували 5 пожеж. Горіли будинок, авто, сінник, димар та сміття. На одній з них виявлено загиблого.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Повідомлення про перше займання надійшло до Служби порятунку 17 листопада о 06:54. У Хмельницькому на вулиці Львівське шосе палав автомобіль ВАЗ 21099. Вогонь вдалося швидко приборкати рятувальникам 1 Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірно зайнялося через – несправність електричної системи автомобіля.

Наступний виклик отримали рятувальники о 17:11. В с. Панівці, що на Кам’янеччини палало сміття на відкритій території. Полум’я приборкали на площі 6 кв.м.

Вже о 17:19 на телефонну лінію 101 знову звернули громадяни. Вони повідомили, що в с. Смотрич Кам’янець-Подільського району спалахнув житловий будинок. Коли на місце прибули вогнеборці з’ясувалося, що в помешканні знаходиться чоловік. Надзвичайники відразу розпочали гасіння.

Під час розвідки та ліквідації пожежі на місці займання виявлено тіло 76-річного власника оселі.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

А в с. Буцни, Летичівської тергромади надзвичайники ліквідували пожежу в сіннику. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, вдалося не допустити поширення вогню на людську домівку.

Завершує дайджест займання житлового будинку в с. Коричинці Хмельницького району. Там, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічки зайнявся димар. Вогонь швидко приборкали рятувальники, не давши змоги полум’ю знищити людську оселю.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook