Новини
Погода

Погода на 19 листопада: на Хмельниччині прогнозують мороз

На Хмельниччині продовжує холоднішати. Синоптики прогнозують кілька градусів морозу вночі та ввечері. Вдень температурні показники збільшаться незначним чином. Суттєвих опадів на завтра не обіцяють. На дорогах можлива ожеледиця. Тому автомобілістам варто бути уважним на дорогах і дотримуватись дистанції.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 19 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вночі -3, вдень +1, ввечері -2.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському весь день, вранці очікується недовге прояснення. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі -2, вдень +2, увечері -1.

Перша половина дня у Шепетівці буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі -3, вдень +1, ввечері -2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook