Новини
Суспільство

Рятувальника з Хмельниччини нагородили медаллю «Герой рятівник»

Герої без зброї щоденно одними з перших прибувають на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, першими, після військових, ступили і у звільнений Херсон. За такі вчинки рятувальника з Хмельниччини відзначили медаллю «Герой рятівник».

Щоб подякувати надзвичайникам, 17 листопада, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась патріотична акція «Естафета поколінь». Майстер-сержант служби цивільного захисту, водій-кранівник Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області — Вячеслав Козак нагороджений медаллю «Герой рятівник» від Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту, повідомили в ДСНС.

Вячеслав Миколайович у складі зведеного загону з перших днів деокупації Херсону допомагав відновити життя на спаленій воєнним вогнем території. Хлопці розбирали завали житлових будинків, адміністративних будівель, залучалися до розбирання завалів після нещодавніх ракетних обстрілів. Ця надважлива робота продовжується і нині, аби якомога більше територій України якнайшвидше були придатні для життя.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook