Новини
Надзвичайні події

Підвал, вантажівка та будинки горіли на Хмельниччині

Протягом минулої доби надзвичайники Хмельниччини ліквідували на території області п’ять пожеж. Надзвичайні події, пов’язані з активністю вогню, сталися у всіх районах області. На місці однієї з пожеж знайшли тіло чоловіка. Ще один чоловік травмувався.

Приватний житловий будинок горів 18 листопада серед ночі в селі Демківці Хмельницького району. До гасіння пожежі долучилися вогнеборці 19 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди села Самчики. Ліквідовуючи займання пожежники виявили тіло 69-річного чоловіка. Причина займання не повідомляється.

У селі Лозичне на Шепетівщині горіла господарча споруда. Попри те, що пожежу вдалося швидко приборкати, вогонь встиг знищити перекриття споруди.

Нинішня доба, 19 листопада, для надзвичайників розпочалась з пожежі вантажного автомобіля Renault Magnum. Ймовірно, у селі Берездів. Принаймні, до ліквідації займання долучалися місцеві пожежники. Вогонь пошкодив двигун вантажівки. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

На Кам’янеччині у селі Лисогірка горіло підвальне у приватному будинку. Через сильне задимлення надзвичайники працювали в апаратах захисту дихання та зору. Пожежу оперативно ліквідували, врятувавши житло від повного знищення.

У Хмельницькому районі пожежа виникла у селі Гелетинці. Там горіла літня кухня в одному з приватних домогосподарств. Вогонь поширився на площу 20 квадратних метрів. Під час пожежі травмувався 47-річний чоловік. Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ймовірна причина пожежі – коротке замикання.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook