Новини
Погода

Погода на 20 листопада: сніг та ожеледицю прогнозують на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків наступний тиждень нагадає мешканцям Хмельниччини, що таке зима, або, щонайменше, що таке її початок. Різноманітні опади у вигляді снігу та ожеледиці обіцяють метеорологи на території області. Довгостроковий прогноз також мало тішить любителів тепла – стовпчики термометрів вночі опускатимуться нижче нуля, вдень буде не набагато тепліше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 20 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, невеликий сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Протягом усього дня очікується дрібний сніг. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері 0.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. У першій половині дня очікується сніг, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде дрібний дощ. Температура повітря вночі -2, вдень +2, увечері +1.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Удень і ввечері буде йти дрібний сніг. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері -1.

Читайте також: Лабораторія алхіміка та воскресіння селян із мертвих: чим відоме одне із сіл на Хмельниччині

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook