Новини
Суспільство

Кров для жертв ДТП здали у Хмельницькому поліцейські

Співробітники управління превентивної діяльності ГУНП та інших підрозділів поліції здали кров для людей, які постраждали в результаті дорожньо-транспортних пригод.

Акція відбулася в рамках Тижня безпеки дорожнього руху. Таким чином правоохоронці не лише допомогли жертвам ДТП, а й привернули увагу громадськості до безпеки дорожнього руху.

Загалом кров здали два десятки поліцейських. Очолили групу донорів заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський та начальник управління превентивної діяльності Геннадій Сибіга.

Такі акції до Тижня безпеки дорожнього руху проводяться регулярно. Та все ж хочеться, щоб жертв ДТП ставало все менше і менше, а це значною мірою залежить від правової свідомості учасників дорожнього руху.

З початку війни поліцейські Хмельниччини кожні два місяці здають кров на потреби поранених військових та цивільних, і закликають до цього усіх свідомих громадян. Адже краплина вашої крові може врятувати чиєсь життя,наголосили у пресслужбі ГУ НП у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook