Новини
Інфраструктура

Дорожники Хмельниччини продовжують дбати про безпеку руху на дорогах

Негода не полишає Хмельниччину. Уночі для проведення протиожеледної обробки ключових транспортних артерій області задіяно 54 механізми та 62 робітники. Витрати протиожеледних матеріалів становлять 1280 тонн. На півночі продовжує працювати спецтехніка.

За повідомленням Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області, проїзд дорогами державного значення Хмельниччини забезпечений. Покриття переважно мокре, на півночі області місцями засніжене. Заторів чи обмежень у русі немає. За період нічного чергування скарги, надзвичайні ситуації та ДТП відсутні.

Шановні водії, будьте уважні та обережні! Не забувайте про паски безпеки, дотримуйтеся дистанції, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар, – звертаються дорожники до автомобілістів.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Хмельниччини, просять повідомляти на Єдиний контакт-центр за телефоном 06-400-60-80.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook