Новини
Надзвичайні події

Вночі на Хмельниччині лунали вибухи: працювала ППО

В ніч з 20 на 21 листопада на Хмельниччині було неспокійно. Впродовж тривалої повітряної тривоги мешканці області неодноразово чули вибухи, пов’язані з роботою ППО. На щастя, обійшлося без пошкоджень та травмованих.

Повітряна тривога цього разу тривала понад три години: з 22:52 до 2:11.

Ціллю ударних безпілотників знову був Старокостянтинів. Це підтверджують повідомлення Командування Повітряних Сил ЗС України.

Роботу Повітряних Сил ЗСУ підтвердили в ОВА. Також повідомили про відсутність руйнувань і травмованих на цей час.

Під час повітряної тривоги в області працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень до відповідних служб про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило. Дякуємо ЗСУ за відмінну роботу! – написав у фейсбуці перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Пресцентр Повітряних Сил повідомив, що в ніч на 21 листопада рашисти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed». Також противником було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой (Крим). Знищено 9 ворожих безпілотників «Shahed-131/136» та одну крилату ракету «Іскандер-К».

В результаті бойової роботи силами та засобами ППО повітряного командування ”Захід” у зоні відповідальності знищено три ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook