Новини
Надзвичайні події

Будинок, допоміжні споруди та солома горіли на Хмельниччині

Всього за добу у Службі порятунку на Хмельниччині зафіксували шість повідомлень про пожежі, що виникли у Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районах. В п’яти випадках займання сталися у будівлях, в одному – пожежу ліквідовували на відкритій території.

У селищі Білогір’я під ранок загорівся дах приватного будинку, в якому на момент займання перебувала 72-річна жінка. Пожежу вдалося швидко загасити, вберігши будинок від знищення вогнем. Люди під час пожежі не постраждали. Ймовірна причина пожежі – порушення правил експлуатації печей.

Також з різних причин, які не уточнюються, пожежі у допоміжних спорудах на приватних домогосподарствах протягом доби виникли у селі Івашківці на Кам’янеччині, селах Лісові Гринівці та Баламутівка Хмельницького району. У Лісових Гринівцях пожежа могла призвести до трагедії – з літньої кухні, де хазяйнував вогонь, надзвичайники винесли чотири газові балони.

Ще одна пожежа в аналогічній будівлі сталася у місті Старокостянтинів. Ймовірно, ця пожежа може бути пов’язана із падінням уламків збитого ворожого безпілотника, про що повідомляв перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін:

Ще одна пожежа у місці зберігання соломи сталася неподалік села Гаврилівці також на Кам’янеччині. До ліквідації займання долучалися не лише місцеві надзвичайники, а й їхні колеги з міста Хотин Чернівецької області, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook