Новини
Погода

Мешканців Хмельниччини попередили про погіршення погодних умов

Синоптики прогнозують дощ, мокрий сніг та сильний вітер на Хмельниччині на найближчі два дні: 23 та 24 листопада. У зв’язку з цим в області оголосили штормове попередження.

Згідно з прогнозом “Укргідрометцентру”, пориви вітру в області сягатимуть 15-20 м/с. Метеорологи оголосили І рівень небезпечності (жовтий).

Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла. У нічний час на дорогах буде ожеледиця. Це варто враховувати водіям при плануванні мандрівок на транспортних засобах.

За прогнозом Наталки Діденко, у п’ятницю, 24 листопада, в Україні відчутно потеплішає, почнеться відлига.

Температура повітря у денні години підвищиться до +2+9 градусів, на півдні буде +10+14 градусів.

Ніч також відсуне морози, +1+3 градуси, на півдні до +6 градусів, лише в східній частині та на подекуди в центральних областях -1-4 градуси.

Дощі, місцями з мокрим снігом пройдуть на заході та півночі України. На решті території – без істотних опадів.

Сильний південно-західний вітер завтра досягатиме часом штормових поривів практично повсюди, будьте обережними.

У кінці тижня та на початку наступного в багатьох областях ускладниться погода – мокрий сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер.

Проте не скрізь. Західна частина, наприклад, уникне сильних опадів, але про це поговоримо завтра.

Наступний тиждень загалом буде холодним, з вівторка 28-го листопада вночі знову домінуватиме морозна погода, – йдеться у прогнозі.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook