Новини
Екологія

У Хмельницькому пропонують дати нове життя старим речам

Працівники офісу проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький” створили телеграм-канал, де публікують фото вживаних меблів та побутової техніки – тих, що хмельничани здали у центри управління відходами. Ці речі пропонують використати повторно, їх можна забрати безкоштовно.

Комунікаційниця офісу проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький” Ксенія Косюк розповідає, що принцип роботи: коли хтось привозить річ, яка йому вже непотрібна, а хтось приїде, її забирає, – був з самого початку створення центрів. А тепер для зручності в електронному форматі створений цей засіб зв’язку, аби людина могла переглянути, що є зараз у наявності, подзвонити на один з центрів, зарезервувати і вже тоді приїхати, щоб забрати цю річ.

Зараз у нас є в наявності дитяча колиска, кріселко для годування, ялинкові прикраси, що зараз актуально перед святами, також є посуд. Тобто варто підписатися на цей канал, – каже Ксенія Косюк.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Підписатися на канал можна тут: t.me/tuv_khm.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook