Новини
Погода

Погода на 25 листопада: ніч на Хмельниччині буде морозною

На завтра синоптики обіцяють мешканцям Хмельниччини морозну ніч та плюсову температуру вдень. Опадів попередньо не прогнозують, та й вітер має вгамуватися. От тільки дороги в області можуть бути не зовсім безпечними через ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 25 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому буде хмарно, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень 0, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +2, увечері -1.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень 0, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook