Новини
Здоров’я

Понад 1,5 мільйона сплатить Хмельницька лікарня за послуги

Пропозиції на участь у тендері «Послуги з обстеження хворих шляхом проведення магнітно-резонансної томографії, з контрастним підсиленням при потребі: МРТ – головного мозку; МРТ – органів черевної порожнини…» можна подавати до кінця місяця.

 Інформацію про торги оприлюднено на сайті Прозорро 21 листопада.  Замовник – Комунальне некомерційне підприємство «Хмельницький обласний протипухлинний центр» Хмельницької обласної ради. Центр планує закупити діагностичні послуги на суму 1,544 мільйона гривень.

Аукціон відбудеться 1 грудня. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 7,7 тисячі гривень або 0,5% вартості.

Серед вимог до учасників конкурсу – спроможність надання задекларованої кількості обстежень незалежно від часу та частоти виникнення випадків.

Учасник процедури закупівлі повинен надати в складі пропозиції торгів калькуляційні картки на кожну послугу (з визначенням ціни на розхідні матеріали та медичні вироби). Ціни на розхідні матеріали та медичні вироби повинні відповідати середньо-ринковим цінам на попередній або поточний місяць.

Також потенційний переможець повинен мати чинну ліцензію на провадження господарської діяльності та надати Замовнику послуги, якість яких відповідає умовам встановленим чинним законодавством України та технічним вимогам, зокрема вимогам наказів МОЗ.

Окрім того, учасник процедури повинен надавати можливість лікарю, який призначив обстеження, брати участь у ньому та знайомитися зі всіма його результатами з робочої кабіни МРТ-кабінету.

Обладнання, на якому виконуються діагностичні дослідження магнітно-резонансної томографії, повинно відповідати державним стандартам та технічним умовам заводів-виробників і мати паспорти якості, сертифікати відповідності, допуски та дозволи на експлуатацію своєчасно повіреного медичного обладнання.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook