Новини
Суспільство

Два будинки та квартира горіли на Хмельниччині (ФОТО)

За минулу добу, 24 листопада, рятувальники Хмельниччини тричі залучалися на гасіння пожеж: палало два будинки та квартира.

“Гарячою” виявилась доба для вогнеборців м. Кам’янець-Подільський. Повідомлення про перше загоряння надійшло до Служби порятунку о 04:39. Тоді в с. Антонівка, Кам’янець-Подільського району зайнявся житловий будинок. Вогонь приборкали рятувальники з 16 Державної пожежно-рятувальної частини. Причина займання встановлюється.

Того ж дня Кам’янець-Подільські вогнеборці ліквідували пожежу квартири в 5 поверховому житловому будинку на вул. Івана Мазепи. На щастя обійшлось без жертв. Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

О 14:03 Кам’янець-Подільські вогнеборці отримали виклик про пожежу житлового будинку в с. Гораївка. До місця події негайно вирушили надзвичайники 35 Державного пожежно-рятувального поста. Вогонь встиг знищити перекриття та речі домашнього вжитку. Пожежу вдалось оперативно ліквідувати. Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

За повідомленням ДСНС, у всіх трьох випадках обійшлося без жертв та травмувань.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook