Новини
Погода

Погода на 27 листопада: сніг та хуртовину обіцяють на Хмельниччині

Погода на Хмельниччині стала по-справжньому зимова, і завдає клопоту як мешканцям області, так і комунальникам. Частина обласного центру сьогодні аварійно залишилася без світла. На дорогах області працюють шляховики, які, принагідно, звертаються до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтранспорту.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 27 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, невеликий сніг, очікується слабка хуртовина. На дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме дрібний сніг, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі -4, вдень -2, ввечері -4.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Вночі йтиме сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вночі -3, вдень -1, увечері -3.

Ввечері погода у Шепетівці проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -7, вдень -4, ввечері -5.

А ви знали, що

26 листопада 1999 року в Хмельницькому був зафіксований абсолютний мінімум -(мінус) 17 °C

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook