Новини
ДТП

Вантажівку з кювету витягували рятувальники у Хмельницькому районі

Дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої водієві вантажівки з цистерною знадобилася допомога рятувальників, сталася вчора, 25 листопада, на Старокостянтинівщині.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, неподалік села Мальки, що у Старокостянтинівській тергромаді, водій вантажівки DAF з невідомих причин з’їхав у кювет та не зміг самостійно повернутися на трасу. Рятувальники зі Старокостянтинова за допомогою спецзасобів пожежного автомобіля витягнули транспортний засіб на проїжджу частину. Судячи з фото, автомобіль, ймовірно, перевозив вибухонебезпечний вантаж.

Обставини ДТП встановлюють правоохоронці. Водій внаслідок автопригоди не постраждав.

Наразі погодні умови на Хмельниччині, як і в багатьох інших областях суттєво погіршилися. У Хмельницькому пройшов невеликий снігопад. У ДСНС України попереджають про стихійні метеорологічні явища по Україні завтра, у понеділок:

27 листопада в Україні пориви вітру 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), вночі та вранці (крім західних, Житомирської, Вінницької і Сумської областей) пориви 25-30 м/с, хуртовини (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). На дорогах країни ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook