Новини
Погода

Погода на 28 листопада: невеликий сніг та мороз вночі обіцяють на Хмельниччині

На завтра синоптики знову обіцяють мешканцям Хмельниччини опади. Проте, з досвіду сьогоднішнього дня, коли снігова смуга перекреслила область навскоси, не зачепивши північний та південний райони, можна припустити, що сніжити буде не скрізь.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 28 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Ввечері очікується дощ зі снігом. Температура повітря вночі -5, вдень 0, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі -4, вдень +1, увечері -1.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Удень піде дрібний сніг, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вночі -6, вдень -1, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook