Новини
ДТП

Надзвичайники Хмельниччини долають наслідки погіршення погодних умов

Протягом 27-28 листопада на Хмельниччині чимало водіїв, які не врахували складних погодних умов, потрапили в снігові пастки на автошляхах на своїх транспортних засобах. На допомогу прийшли надзвичайники, а також небайдужі громадяни.

Так, вантажівки перекрили проїжджі частини доріг на вул. Подільська в селищі Нова Ушиця та на вул. Лесі Українки в селищі Ярмолинці, а поблизу с. Караїна Теофіпольської громади через ожеледицю вантажівка заблокувала рух рейсовому автобусу, «швидкій» та легковим авто. Рятувальники відбуксирували ці вантажні авто на узбіччя.

Війтовецькі надзвичайники визволяли зі снігу легковик, у якому була жінка та її малолітня дитина. Авто загрузло в снігу на в’їзді в с. Гелетинці, Хмельницького району.

Сьогодні вранці, 28 листопада, поблизу с. Іванківці Хмельницького району надзвичайники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуксирували вантажівки на розчищену частину автодороги.

Ще одна ДТП сталась поблизу села Купіль у Волочиському районі за участю вантажівки. Небайдужі допомогли водію автівки вибратися із кювету.

ДСНСники радять водіям не нехтувати правилами безпеки, прислухатися до порад Гідрометеорологічного центру та органів влади.

Нагадаємо, мешканців Хмельниччини попередили про різке погіршення погодних умов.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook