Новини
Надзвичайні події

Показали наслідки вранішнього обстрілу Хмельниччини

В телеграм-каналах з’явились світлини з наслідками ворожої атаки на Хмельницький район. Безпілотник «Shahed-131/136» було знищено в результаті бойової роботи протиповітряною обороною повітряного командування “Захід” у Хмельницькій області.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 28 листопада, внаслідок збиття ударного повітряного об’єкту уламки впали на дах приватного будинку на території Хмельницького району. ДСНСники і працівники комунальних служб працюють на місці інциденту.

Фото: Суспільне Хмельницький

Фото: Starkon.Сity

Місцеві пабліки пишуть, що шкоди завдано кільком будинкам Старокостянтинівської громади.

За інформацією пресслужби Повітряних Сил ЗСУ, сьогодні вночі протиповітряною обороною знищено ударний БпЛА типу «Shahed», а під ранок, на півдні – розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10».

Ворожий безпілотник «Shahed-131/136» було знищено в результаті бойової роботи протиповітряною обороною повітряного командування “Захід” у Хмельницькій області. Він атакував територію України з південно-східного напрямку.

Нагадаємо, сьогодні до 15 год на території Старокостянтинівської громади будуть знешкоджувати непридатні до використання боєприпаси, у зв’язку з чим місцеві мешканці можуть чути звуки вибухів.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook