Новини
Інфраструктура

Дорожники та рятувальники Хмельниччини – на варті безперебійного руху дорогами області

Дорожники та рятувальники Хмельниччини уже який день поспіль продовжують перебувати на варті безперебійного руху дорогами області та надавати допомогу водіям, які потрапили у снігові пастки.

91 одиниця спеціальної дорожньої техніки та 124 шляховики перебували на варті безперебійного руху дорогами державного значення Хмельницької області уночі. Витрати ПСС за період нічного чергування 1535 тонн, повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури. Також зазначають, що покриття місцями вологе, місцями засніжене. У зв’язку із утворення зимової слизькості по мережі продовжує роботу спецтехніка.

За повідомленням ДСНС, протягом минулої доби надзвичайники чотири рази надавали допомогу водіям, які через ускладнені погодні умови не могли продовжити рух автошляхами. Так буксирували вантажні автомобілі в селах Осташки, Олешин, Сатанівка та в місті Городок Хмельницького району.

Отримати інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення можна, звернувшись на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook