Новини
Погода

Погода на 2 грудня: на Хмельниччині обіцяють багато снігу

Різноманітні снігові опади обіцяють завтра мешканцям Хмельниччини синоптики. Сніг йтиме і вдень і вночі. До цього додадуться дощ і туман, від чого вихідний день буде не дуже приємним. Натомість температуру повітря прогнозують більш-менш комфортну для прогулянок – принаймні, вдень обіцяють кілька градусів вище нуля.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 2 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі сніг та мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, місцями: туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний сильний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вночі -1, вдень +1, ввечері +1.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Уночі піде сильний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1, вдень +3, увечері +3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний сніг, який після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ зі снігом. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook